Werken bij Family Wilhelminaoord

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN? WIJ ZOEKEN O.A. EEN ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER!

Bij Family Wilhelminaoord kunnen onze gasten genieten van lekker eten, zij kunnen ook gemakkelijk en snel bij ons afhalen of hun favoriete Family maaltijd bestellen voor thuis. Om dit mogelijk te maken hebben we bij Family een gastvrij team met echte sfeermakers. Wij zijn altijd op zoek naar versterking maar op dit moment zoeken wij met spoed een Assistent Bedrijfsleider. 

Geen dag is hetzelfde! Bij Family Wilhelminaoord vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family gerechten, het andere moment tap je verdraaid lekkere ijsjes. Je serveert in ons eethuis de beste seizoensspecials en bezorgt omliggende bedrijven een heerlijke lunch. Door de combinatie blijven eten, afhalen en bezorgen is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.   

Werken bij Family is ideaal te combineren met het gezinsleven, een studie, sporten of feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family uiteraard ook een lekkere fooi.   

Kom jij het team van Family Wilhelminaoord versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.    

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden altijd in overleg
  • Conform CAO
  • Werken in een gezellig team op een prachtige locatie
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Smakelijk geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Family members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen onze Family.